Verleidelijke vitello tonato van fricandeau Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Wist je dat fricandeau magerder én malser is dan dan rollade? Met hulp van onze ... Lees meer
Ossenworst met groene pepersaus en citroengras kokossaus Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Met deze heerlijke variant van ossenworst op tafel heb je de chefkok in je naar ... Lees meer
Brunchbrood met lente ui en rauwe ham Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Met een klein aantal basisingrediënten kun je eindeloos variëren met brood. Combineer je brunchbrood met ... Lees meer
Ei muffins met ham of snijworst Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Deze hartige muffins heb je in een handomdraai gebakken en je kunt er ook nog ... Lees meer
Stromboli met ham Van Charlot Veenstra19 jun 2015 De luxe versie van een pizza, maar dan opgerold waardoor de smaken van de vleeswaren, ... Lees meer
Schildpadden met ananas en snijworst Van Charlot Veenstra18 jun 2015 Even weer iets anders dan soepschildpadden: maak samen met je kind deze hartige ananastaartjes! En ... Lees meer
Carpaccio lolly met filet americain vulling Van Charlot Veenstra18 jun 2015 Dit gerechtje kun je opdienen als voorgerecht, is heerlijk voor bij de lunch of kan ... Lees meer
Kabeljauw in een jasje van Katenspek Van Charlot Veenstra18 jun 2015 Een stevige zeevis boordevol Omega-3 in een deken van knapperig katenspek. En of dat nog ... Lees meer
Tapas en Surf & Turf spiesjes Van Charlot Veenstra18 jun 2015 Super makkelijk te maken en onmogelijk om vanaf te blijven. Om de vingers bij ... Lees meer
Stamppot andijvie met een smakelijke twist Van Charlot Veenstra18 jun 2015 Voor Sabine van Oh My Foodness zijn stamppot en spekjes onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat weerhoudt ... Lees meer