Kikkererwtensalade met koriander en spek Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Met deze gezonde salade voldoe je niet alleen in één keer aan je quotem van ... Lees meer
Cordon bleu Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Klassieker met Hollandse allure die van een simpel kippetje een tongstrelend gerecht maakt. Met een ... Lees meer
Bavette met een saus van room paté Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Waan jezelf in Frankrijk en verwen jezelf met een heerlijk stukje vlees met een saus van ... Lees meer
Verleidelijke vitello tonato van fricandeau Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Wist je dat fricandeau magerder én malser is dan dan rollade? Met hulp van onze ... Lees meer
Ossenworst met groene pepersaus en citroengras kokossaus Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Met deze heerlijke variant van ossenworst op tafel heb je de chefkok in je naar ... Lees meer
Brunchbrood met lente ui en rauwe ham Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Met een klein aantal basisingrediënten kun je eindeloos variëren met brood. Combineer je brunchbrood met ... Lees meer
Ei muffins met ham of snijworst Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Deze hartige muffins heb je in een handomdraai gebakken en je kunt er ook nog ... Lees meer
Stromboli met ham Van Charlot Veenstra19 jun 2015 De luxe versie van een pizza, maar dan opgerold waardoor de smaken van de vleeswaren, ... Lees meer
Schildpadden met ananas en snijworst Van Charlot Veenstra18 jun 2015 Even weer iets anders dan soepschildpadden: maak samen met je kind deze hartige ananastaartjes! En ... Lees meer
Carpaccio lolly met filet americain vulling Van Charlot Veenstra18 jun 2015 Dit gerechtje kun je opdienen als voorgerecht, is heerlijk voor bij de lunch of kan ... Lees meer