Huevos Rancheros op z’n Fries Van Charlot Veenstra02 jul 2015 Huevos Rancheros. Letterlijk vertaald boeren eieren. Omdat de (Nederlandse) boer niet altijd vreet wat hij niet kent, ... Lees meer
Italiaanse mini-rollade met rauwe ham Van Charlot Veenstra23 jun 2015 Zelfgemaakte minirollades om je vingers bij af te likken. Rol je rolladeBereidingstijd30-60 minuten (baktijd 15 ... Lees meer
Chinese kip uit de wok Van Charlot Veenstra23 jun 2015 Niet mokken, maar wokken! Dit recept met kip en verse groente brengt je in de ... Lees meer
Rosbiefsalade met pittige citroenbladdressing Van Charlot Veenstra22 jun 2015 Rosbief met peper en zout is een klassieker, maar je brengt rosbief pas echt tot ... Lees meer
Kikkererwtensalade met koriander en spek Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Met deze gezonde salade voldoe je niet alleen in één keer aan je quotem van ... Lees meer
Cordon bleu Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Klassieker met Hollandse allure die van een simpel kippetje een tongstrelend gerecht maakt. Met een ... Lees meer
Bavette met een saus van room paté Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Waan jezelf in Frankrijk en verwen jezelf met een heerlijk stukje vlees met een saus van ... Lees meer
Verleidelijke vitello tonato van fricandeau Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Wist je dat fricandeau magerder én malser is dan dan rollade? Met hulp van onze ... Lees meer
Ossenworst met groene pepersaus en citroengras kokossaus Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Met deze heerlijke variant van ossenworst op tafel heb je de chefkok in je naar ... Lees meer
Brunchbrood met lente ui en rauwe ham Van Charlot Veenstra19 jun 2015 Met een klein aantal basisingrediënten kun je eindeloos variëren met brood. Combineer je brunchbrood met ... Lees meer