Varieer met Vleeschwaar en experimenteer met onze veelzijdige recepten. Van healthy of easy tot een waar culinair avontuur: er is voor ieder wat wils.

Gepofte zoete aardappel met parmaham een een dip van doperwten munt en feta

Van Vleeschwaar

Zoete aardappel met parmaham en doperwten 1
Is zoete aardappel ook jouw favoriet? Dan ben je hier aan het goede adres! Hieronder vind je een overheerlijk recept van zoete aardappel in combinatie met parmaham. Check it out! Zoete aardappel in combinatie met parmaham! BereidingstijdBereiden: 40 minuten Wachttijd: 30-60 minuten (oven) Boodschappenlijstvoor 4 personen 150 gram parmaham 4 zoete aardappelen 1 blok witte kaas of feta 450 gram ... Read More

Zomersalade met perzik, mozzarella en parmaham

Van Keukenliefde

Zomerse salade
De zoete perzik, zachte mozzarella, sappige tomaat en zoutige parmaham zijn een match made in heaven! A match made in heaven! BereidingstijdBereiden: 15 minuten Boodschappenlijstvoor 4 personen 4 à 5 trostomaten 4 eetrijpe perziken 1 little gem 75 gr. rucola Handje verse basilicumblaadjes 200 gr. mozzarella 140 gr. parmaham Extra vierge olijfolie Rode balsamico azijn Stokbrood of ciabatta om erbij ... Read More

Gevuld caprese brood met Parmaham

Van 24Kitchen

Vleeschwaar-vleeswaren-recept-gevuld-caprese-brood-parmaham-mozzarella-23
Parmaham, mozzarella en zelfgemaakte basilicum mayonaise zijn de hoofdingrediënten van de meest goddelijke broodjes die je ooit zult proeven. Wij garanderen je dat je bij de eerste hap in de hoogste Italiaanse culinaire hoge sferen zult belanden. Buon appetito! Een stukje Italië op je bord BereidingstijdBereiden: 30 minuten BoodschappenlijstGevuld capresebrood 6  italiaanse bollen 4  tomaten 2 bollen mozzarella 0.5 bos basilicum 125 g rucola 250 g parmaham Basilicum mayonaise 0.5 bos basilicum 10 ml witte wijnazijn 1 el fijne mosterd ... Read More

Gegrilde asperges met een carpaccio van parmaham

Van Smulweb

Vleeschwaar vleeswaren recept carpaccio parmaham gegrilde asperges
Een heerlijk licht en zomers gerecht waarin de pure smaken van Italië met net zoveel perfectie samenkomen als bij een Italiaanse aria. Dit gerecht is bovendien onwijs makkelijk klaar te maken én het is een gegarandeerd succes op de dinertafel! Gegrilde asperges op een bedje van parmaham Bereidingstijd10-20 minuten Boodschappenlijstvoor 4 personen Zakje rucola (75 gram) Zongedroogde tomaatjes Parmezaanse kaas snippers Geroosterde pijnboompitten 16 ... Read More