Varieer met Vleeschwaar en experimenteer met onze veelzijdige recepten. Van healthy of easy tot een waar culinair avontuur: er is voor ieder wat wils.

Brunchbrood met lente ui en rauwe ham

Van Francesca Kookt

Met een klein aantal basisingrediënten kun je eindeloos variëren met brood. Combineer je brunchbrood met een heerlijke soep en je komt moeiteloos de rest van de middag door!  BroodnodigBereidingstijdBereiden met zelfgemaakt brooddeeg: 25 minuten + rijzen 2 uur + bakken 15-20 minuten Bereiden met kant-en-klaar brooddeeg: 10 minuten + bakken 15-20 minuten BoodschappenlijstVoor 1 brunchbrood Brooddeeg voor witte bolletjes (kant-en-klaar) 1 ... Read More

Ei muffins met ham of snijworst

Van Francesca Kookt

Deze hartige muffins heb je in een handomdraai gebakken en je kunt er ook nog eens je koelkast mee leeg koken als je groente- of vleesrestjes hebt Ruimt lekker opBereidingstijdBereiden: 15 minuten Wachttijd: 15 minuten (oven) Boodschappenlijstvoor 12 muffins 10 eieren Zout & peper Kleine stukjes groenten bijvoorbeeld stukjes tomaat, courgette, wortel, , paddenstoelen, knolselderij, pastinaak en/of bonen mais en ... Read More

Schildpadden met ananas en snijworst

Van Smulweb

Even weer iets anders dan soepschildpadden: maak samen met je kind deze hartige ananastaartjes! En geen zorgen, de echte schildpadden blijven in hun aquarium.   no animals were harmed in the bakingBereidingstijd30-60 minuten (baktijd 20 minuten) BoodschappenlijstVoor 2 personen 4 plakken diepvries bladerdeeg voor hartige taart 2 schijven ananas uit blik 1 eetlepel salsasaus 2 plakken snijworst 25 gram geraspte jong belegen ... Read More