Knapperige rucolastamppot met runderrookvlees Van Charlot Veenstra14 okt 2015 Het is weer stamppot tijd! Voor wie even geen zin heeft in de welbekende rookworst ... Lees meer
Gnocchi met boerenachterham Van Charlot Veenstra17 aug 2015 Voor een lekkere variatie op aardappelen is gnocchi (het Italiaanse neefje van de aardappel) een ... Lees meer
Philly Cheesewrap met ontbijtspek en rosbief Van Charlot Veenstra13 aug 2015 De snelle en budgetvriendelijke versie van de legendarische Philly Cheesesteak. Sabine van Oh My Foodness ... Lees meer
Ossenworst burgertjes Van Charlot Veenstra31 jul 2015 Deze ossenworstburgers zijn perfect als je zin hebt in lekkere burgertjes, maar geen zin hebt ... Lees meer
Rauwe andijviestamppot met chorizo-olie Van Charlot Veenstra31 jul 2015 Met dit recept zet je een overheerlijke stamppot op tafel. Het is uiteraard niet zomaar ... Lees meer
Bruschetta met lardo, venkel en parmezaan Van Charlot Veenstra04 jul 2015 Bruschetta's zijn een heerlijk aperitief voor een maaltijd of lekker als tussendoortje. Chique eenvoudBoodschappenlijst Voor ... Lees meer
Huevos Rancheros op z’n Fries Van Charlot Veenstra02 jul 2015 Huevos Rancheros. Letterlijk vertaald boeren eieren. Omdat de (Nederlandse) boer niet altijd vreet wat hij niet kent, ... Lees meer
Italiaanse mini-rollade met rauwe ham Van Charlot Veenstra23 jun 2015 Zelfgemaakte minirollades om je vingers bij af te likken. Rol je rolladeBereidingstijd30-60 minuten (baktijd 15 ... Lees meer
Chinese kip uit de wok Van Charlot Veenstra23 jun 2015 Niet mokken, maar wokken! Dit recept met kip en verse groente brengt je in de ... Lees meer
Rosbiefsalade met pittige citroenbladdressing Van Charlot Veenstra22 jun 2015 Rosbief met peper en zout is een klassieker, maar je brengt rosbief pas echt tot ... Lees meer