Van Smulweb

Vleeschwaar vleeswaren leverworst recept komkommer paprika komkommerslangen cherrytomaatjes

Deze vrolijke prikkers zijn superleuk om samen met de kids te maken. Bovendien zijn deze komkommerslangen natuurlijk ook nog eens het ideale gezonde tussendoortje. Veel prik- en smikkelplezier!

Vleeschwaar vleeswaren leverworst recept komkommer paprika komkommerslangen cherrytomaatjes

Vrolijke komkommerslangen

Bereidingstijd

Bereiden: 10 minuten

Boodschappenlijst

  • Snijleverworst
  • Cherrytomaatjes
  • Worteltjes
  • 1 komkommer
  • 1 gele paprika

Stappenplan

Stap 1: Schaaf de ongeschilde komkommer in de lengte met een kaasschaaf in dunne repen en snijd de paprika in kleine stukjes.
Stap 2: Prik een cherrytomaatje aan het uiteinde van de satéprikker. Laat zo’n twee cm over aan het uiteinde.
Stap 3: Pak vervolgens een komkommerreep en schuif het uiteinde van de reep tegen het cherrytomaatje aan.
Stap 4: Schuif hier een stukje leverworst tegenaan.
Stap 5: Vervolgens prik je hier weer een stukje van de komkommerslinger tegenaan, zodat de komkommer er mooi omheen golft.
Stap 6: Dit proces herhaal je met de stukjes tomaat, paprika, wortel en de leverworst tot de sateprikker vol is.
Stap 7: Smikkelen maar!

Tip! Voor een extra leuk en zomers effect prik je de stokjes in een stuk meloen.

Share this Post

About the Author
Smulweb

Smulweb

Op dit inspiratieplatform voor food-lovers vind je elke dag nieuwe inspiratie voor je dagelijkse maaltijd, etentjes met vrienden of de lekkerste taarten.

Maak een eigen pagina aan en bewaar daar je favoriete recepten en deel ze met vrienden of familie. Zoek recepten op ingrediënt, kies recepten uit talloze categorieën, laat je inspireren door vragen, expertise of recepten van andere bezoekers of deel zelf.

Onder ‘Wiki’ lees en leer je alles over voedingsmiddelen, kruiden en seizoensgroenten. Lekker koken en genieten van pure en verse ingrediënten is iets wat we weer vaker thuis doen. Mede door de vele inspirerende kookprogramma’s op televisie en omdat we niet altijd wekelijks uit eten willen of kunnen. Internet maakt het heel easy en toegankelijk om inspiratie op te doen en met elkaar te delen en Smulweb is daarvoor de perfecte online hotspot.

Niet missen
Smult is hét kooktijdschrift van Smulweb met daarin altijd ruim 60 maakbare recepten van de lekkerste cheesecake tot aan een verrassende risotto. Alles staat stap voor stap uitgelegd. Smult staat vol tips en recepten van top- en thuiskoks en geeft antwoord op brandende kookvragen, allemaal in een fris inspirerend hip jasje.
Voor meer informatie en een preview ga naar www.smult.nl

kijk voor meer informatie en recepten
http://www.smulweb.nl/