Van Smulweb

Vleeschwaar-vleeswaren-recept-Ossenworst-burgertjes-broodje-Smulweb-1024x682-30

Deze ossenworstburgers zijn perfect als je zin hebt in lekkere burgertjes, maar geen zin hebt om aan het bakken te slaan.

Vleeschwaar-vleeswaren-recept-Ossenworst-burgertjes-broodje-Smulweb-1024x682-30

Burgerlijke broodjes

Bereidingstijd

10 minuten

Boodschappenlijst

voor 12 broodjes

  • 250 g ossenworst
  • 2 sjalotjes
  • 2 kleine tomaten
  • 12 mini-bolletjes
  • 3 el mayonaise
  • 50 g veldsla
  • 0,5 dl barbecuesaus

Stappenplan

Stap 1: Snijd de ossenworst in 12 plakken
Stap 2: Pel de sjalotjes en snijd ze evenals de tomaten elk dun in 6 plakjes
Stap 3: Snijd de broodjes open en besmeer ze met mayonaise. Beleg ze met de veldsla, een plakje tomaat, een plakje osseworst, 1 lepeltje barbecuesaus en 1 plakje sjalot. Hoe makkelijk kan lekker eten zijn!

Share this Post

About the Author
Smulweb

Smulweb

Op dit inspiratieplatform voor food-lovers vind je elke dag nieuwe inspiratie voor je dagelijkse maaltijd, etentjes met vrienden of de lekkerste taarten.

Maak een eigen pagina aan en bewaar daar je favoriete recepten en deel ze met vrienden of familie. Zoek recepten op ingrediënt, kies recepten uit talloze categorieën, laat je inspireren door vragen, expertise of recepten van andere bezoekers of deel zelf.

Onder ‘Wiki’ lees en leer je alles over voedingsmiddelen, kruiden en seizoensgroenten. Lekker koken en genieten van pure en verse ingrediënten is iets wat we weer vaker thuis doen. Mede door de vele inspirerende kookprogramma’s op televisie en omdat we niet altijd wekelijks uit eten willen of kunnen. Internet maakt het heel easy en toegankelijk om inspiratie op te doen en met elkaar te delen en Smulweb is daarvoor de perfecte online hotspot.

Niet missen
Smult is hét kooktijdschrift van Smulweb met daarin altijd ruim 60 maakbare recepten van de lekkerste cheesecake tot aan een verrassende risotto. Alles staat stap voor stap uitgelegd. Smult staat vol tips en recepten van top- en thuiskoks en geeft antwoord op brandende kookvragen, allemaal in een fris inspirerend hip jasje.
Voor meer informatie en een preview ga naar www.smult.nl

kijk voor meer informatie en recepten
http://www.smulweb.nl/