Van Smulweb

Worstensnoetjes-5

Iets leuks doen met de kids? Deze worstensnoetjes zijn hartstikke leuk en lekker om samen te maken. Ook leuk om uit te delen natuurlijk. Veel smikkelplezier!

Worstensnoetjes-5

Vrolijke worstensnoetjes

Bereidingstijd

Bereiden: 15 minuten

Boodschappenlijst

voor 20 traktaties

  • Gelderse worst, ca. 30 g elk
  • 2 knakworsten
  • 20 zonnebloempitten
  • 40 Bugles
  • 40 rozijnen

Stappenplan

Stap 1: Snijd in elke plak worst 2 kruisjes op de plek van de ogen.
Stap 2: Stop in elk kruisje een rozijntje, je hebt nu 2 ogen.
Stap 3: Snijd de knakworstjes in 20 plakjes
Stap 4: Leg op de plek van de neus een plakje knakworst met twee zonnebloempitjes of zet vast met 2 (stukjes) pretzelstaafjes
Stap 5: Prik de cocktailprikkertjes op de plaats van de oren boven in de worst en zet de Bugles erop

Share this Post

About the Author
Smulweb

Smulweb

Op dit inspiratieplatform voor food-lovers vind je elke dag nieuwe inspiratie voor je dagelijkse maaltijd, etentjes met vrienden of de lekkerste taarten.

Maak een eigen pagina aan en bewaar daar je favoriete recepten en deel ze met vrienden of familie. Zoek recepten op ingrediënt, kies recepten uit talloze categorieën, laat je inspireren door vragen, expertise of recepten van andere bezoekers of deel zelf.

Onder ‘Wiki’ lees en leer je alles over voedingsmiddelen, kruiden en seizoensgroenten. Lekker koken en genieten van pure en verse ingrediënten is iets wat we weer vaker thuis doen. Mede door de vele inspirerende kookprogramma’s op televisie en omdat we niet altijd wekelijks uit eten willen of kunnen. Internet maakt het heel easy en toegankelijk om inspiratie op te doen en met elkaar te delen en Smulweb is daarvoor de perfecte online hotspot.

Niet missen
Smult is hét kooktijdschrift van Smulweb met daarin altijd ruim 60 maakbare recepten van de lekkerste cheesecake tot aan een verrassende risotto. Alles staat stap voor stap uitgelegd. Smult staat vol tips en recepten van top- en thuiskoks en geeft antwoord op brandende kookvragen, allemaal in een fris inspirerend hip jasje.
Voor meer informatie en een preview ga naar www.smult.nl

kijk voor meer informatie en recepten
http://www.smulweb.nl/