Van Vleeschwaar

Pasta is altijd een voedzame maaltijd en je kunt er alle kanten mee op. Pasta is niet alleen heerlijk met verschillende soorten groenten, het doet het ook erg goed als je vleeswaar toevoegt. Wij verzamelden 4 pasta’s, uiteraard voorzien van vleeswaar! 


Rigatoni pastaschotel met salami

Rigatoni pastaschotel met salami
Niets is zo lekker én gemakkelijk als een goede pasta. Zin om iets nieuws te proberen met vertrouwde ingrediënten? Probeer dan deze rigatoni pastaschotel met salami van OhMyFoodness. Extra cheesy.

Vleeschwaar Recept - Power pasta met gekookte worst

Powerpasta met gekookte worst
Als je weinig tijd hebt is deze power pasta ideaal. Je hebt hem zo gemaakt en het recept is een klassieker die je steeds weer zal kiezen. De gekookte worst geeft het gerecht een stevige bite.

Zomerse pastasalade

Zomerse pastasalade
Pastasalade is altijd lekker en in de zomer zo mogelijk nog lekkerder. Makkelijk te bereiden, goed te bewaren in de koelkast en nog gezond en voedzaam ook. Serveer deze zomerse pastasalade bij een barbecue, picknick of als maaltijdsalade. De gezonde groenten zoals spinazie, paprika, peper en bosui zorgen voor een lekkere bite.

Vleeschwaar-vleeswaren-recept-makkelijke-pasta-met-cervelaatworst-of-chorizo-19

Makkelijke pasta met cervelaat of chorizo
“Waanzinnig lekker en zo klaar.” Zo omschrijft Sabine van OhMyFoodness dit fantastische recept. Wij hebben hier dan ook niets meer aan toe te voegen. Of nou ja, enkel dat dit gerecht simpel en superlekker is dan!

Eet smakelijk!


Bekijk meer recepten op onze receptenpagina.

Vleeschwaar-vleeswaren-recept-makkelijke-pasta-met-cervelaatworst-of-chorizo-19