Van Vleeschwaar

Een culinair feestje! Vandaag werd – onder het genot van goed gezelschap en heerlijke gerechten van onze smaeckmakers – het inspiratieplatform Vleeschwaar (jawel, de site waarop je nú aan het lezen bent) officieel gelanceerd.

Cover Art

In restaurant Worst en restaurant Marius (Amsterdam) kwamen journalisten, bloggers, chefs en andere liefhebbers van smaeck samen om de lancering van Vleeschwaar bij te wonen. Tijdens een uitgebreide lunch werd gesmuld van 6 heerlijke recepten van de Smaeckmakers van Vleeschwaar. Bekijk hier de video:

De gasten genoten onder andere van de befaamde frisse rosbiefsalade van Agus Hermawan en een bavette met een saus van roompaté van Agus Hermawan. Maar ook de Chinese kip, het broodje Surinaamse kip, tapas-spiesje, en eitje Friese droge worst lieten de carnivoren zich goed smaken:

Deze en nog veel meer smakelijke recepten kun je vanaf nu vinden op deze website. Like alvast de Vleeschwaar Facebook pagina en blijf op de hoogte van de heerlijkste recepten, mooiste filmpjes en beste food-inspiratie.

Groepsfoto_Vleeschwaar