Een heerlijk kerstdiner voor de boeg waar je alle kanten mee op kunt. Wat serveer jij? Hieronder geven we je nog wat last minute inspiratie, van amuse tot hoofdgerecht.
Amuse – Champignons met roomkaas en gekookte ham
Een feestelijk en smaakvol begin met gevulde champignons. Eenvoudig te bereiden, want de oven doet de helft van het werk!
Voorgerecht – Vitello Tonato
Met dit heerlijke Italiaanse voorgerecht van dungesneden kalfsfilet verras je jouw gasten. Dit Italiaanse gerecht is heerlijk en al binnen 15 minuten klaar!
Hoofdgerecht – Kabeljauw in een jasje van katenspek
Dit smaakvolle vispakketje met katenspek serveer je in een bedje van aardappeltjes en cherrytomaat, de meest geliefde groente van Nederland!
Bijgerecht – Rosbiefsalade met rucola
Serveer de kabeljauw in katenspek met deze lekkere frisse en makkelijk te maken rosbiefsalade.
Hele fijne feestdagen en eet smakelijk! Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze andere recepten.