Van Vleeschwaar

Een heerlijk kerstdiner voor de boeg waar je alle kanten mee op kunt. Wat serveer jij? Hieronder geven we je nog wat last minute inspiratie, van amuse tot hoofdgerecht.


Amuse – Champignons met roomkaas en gekookte ham

Vleeschwaar vleeswaren recept amuse champignons gekookte ham roomkaas

Een feestelijk en smaakvol begin met gevulde champignons. Eenvoudig te bereiden, want de oven doet de helft van het werk!

Voorgerecht – Vitello Tonato 

vitello tonato

Met dit heerlijke Italiaanse voorgerecht van dungesneden kalfsfilet verras je jouw gasten. Dit Italiaanse gerecht is heerlijk en al binnen 15 minuten klaar!

Hoofdgerecht – Kabeljauw in een jasje van katenspek

Dit smaakvolle vispakketje met katenspek serveer je in een bedje van aardappeltjes en cherrytomaat, de meest geliefde groente van Nederland!

Bijgerecht – Rosbiefsalade met rucola

Serveer de kabeljauw in katenspek met deze lekkere frisse en makkelijk te maken rosbiefsalade.


Hele fijne feestdagen en eet smakelijk! Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze andere recepten.