Gegrilde asperges met een carpaccio van parmaham Van Charlot Veenstra04 mei 2016 Een heerlijk licht en zomers gerecht waarin de pure smaken van Italië met net zoveel ... Lees meer
Recept: Kaas salamisticks Van Charlot Veenstra04 mei 2016 Hoewel blokjes kaas en plakjes komkommer altijd een graag geziene gast zijn op feestjes... Gaat ... Lees meer
Goud op je bord: Ham asperge rolletjes Van Charlot Veenstra03 mei 2016 Voor veel foodies draait de lente slechts om één ding... Het magische moment dat het witte goud weer ... Lees meer
Broodje gerookte kip met rabarberchutney Van Charlot Veenstra05 apr 2016 Voor een goede lunch hoef je echt de deur niet uit! Met deze smakelijke sandwich ... Lees meer
Vitello Tonnato Van Charlot Veenstra05 apr 2016 De hemelse Vitello Tonnato van Smulweb is het perfecte voorgerecht voor bij een chique diner. Nóg fijner is ... Lees meer
Makkelijke Turkse tosti Van Vleeschwaar01 apr 2016 De gewone kaas tosti kent iedereen natuurlijk, net zoals de ooit nog exotische tosti Hawaii. Helaas is ... Lees meer
Goddelijke tomaten risotto met bacon en courgette Van Charlot Veenstra16 mrt 2016 In een vlaag van opruimwoede borrelde dit goddelijke recept uit de keukenkastjes van haar holy creator (Sabine ... Lees meer
Amuse champignons met roomkaas en gekookte ham Van Charlot Veenstra03 mrt 2016 Een klein hapje met groot genot! Dit lekkere amuse hapje zullen je smaakpapillen zeker waarderen. Chique ... Lees meer
Pasta ovenschotel met tuinbonen en ontbijtspek Van Charlot Veenstra25 feb 2016 Voor de stevige eters hebben wij een lekker recept voor een pasta ovenschotel én een ... Lees meer
Palingworst gevuld met macedoine van groenten Van Charlot Veenstra25 feb 2016 Palingworst kennen we vooral als broodbeleg op ons bammetje. Onze chef Alain Caron weet er ... Lees meer