Van Vleeschwaar

Vleeschwaar paté roompaté pate brulée pate vleeswaren recept

Crème brûlée kennen we allemaal als toetje, maar wist je ook dat je een heerlijke romige paté variatie kunt maken als voorgerecht. Probeer het zelf eens!

Vleeschwaar paté roompaté pate brulée pate vleeswaren recept

Paté brûlée

Bereidingstijd

Bereiden: 60 minuten

Boodschappenlijst

Voor vier personen

  • 1 bekertje slagroom
  • 1 bakje roompaté
  • 2 el rode port
  • 2 el rietsuiker
  • Geroosterd briochebrood

Stappenplan

Stap 1: Klop de slagroom en meng deze samen met de port door de paté. 
Stap 2: 
Schep de pate in de ovenschaaltjes en laat deze een uurtje in de koelkast opstijven.
Stap 3: Strooi een laagje suiker over de paté en zet de schaaltjes een paar minuutjes in de oven.
Stap 4: Laat de paté brûlée even afkoelen tot de suiker knapperig is, en dien het op met een knapperig stukje briochebrood.
Stap 5: Smullen maar!

Share this Post

About the Author
Vleeschwaar

Vleeschwaar