Super snacks en frivole bites. Deze tussendoortjes zijn altijd lekker, doen het goed als los hapje en voelen zich ook prima thuis op een buffet.
Chutney, fris, fleurig en barstensvol smaken. Het is de ultieme smaakmaker bij vleeswaar. Er zijn ... Lees meer
Spaanse empanada’s met Italiaanse vulling
Snacktijd! In dit recept een van oorsprong Spaanse tapa met een Italiaans tintje: empanada´s met ... Lees meer
Hamburger met bacon, geitenkaas en gekarameliseerde ui
Steek de grill alvast maar aan! Na het lezen van dit recept heb je zeker ... Lees meer
Sandwich met parmaham, spiegelei, avocado en verse spinazie
We eten meer avocado´s dan ooit in Nederland. Elk jaar importeren we er meer. Niet ... Lees meer
Oranjesoep met geroosterde paprika en chorizo
Oranjesoep! Dat is een feest om te zien en eten. Probeer eens deze combinatie van ... Lees meer
Flammkuchen met salami
Ken jij deze flammkuchen met salami al? Een hartige taart, quiche en pizza zijn niet … Lees meer
Pizzahapjes van bladerdeeg, bacon & kaas
Mamma mia: wat is pizza toch lekker! We kennen pizza in allerlei smaken, soorten en … Lees meer
Fries roggebrood met rosbief
Heb je ooit de combinatie roggebrood met rosbief geprobeerd? Iedereen kent ‘roggebrood met kaas of … Lees meer
Hapjes met brie en rauwe ham
Brie; je houdt er van of niet. Mocht je fan zijn van brie, dan kun … Lees meer
Crostini met rauwe ham en tapenade
Crostini betekent in het Italiaans ‘dun toastje’. Dit hapje vindt zijn oorsprong in Italië en … Lees meer
