Gezond en gevarieerd eten blijft voor de meeste mensen lastig. Zo horen vleeswaren wel degelijk … Lees meer
Ruim assortiment vleeswaren in nieuwe supermarkt Medemblik
MEDEMBLIK – Afgelopen vrijdag was het dan zover, Kosar Aziz opende zijn tweede Poolse supermarkt … Lees meer
Dagje Amsterdam? 5x echt Mokumse broodjes!
Van pokébowl tot tosti: elke week vijf goede adresjes voor specifieke culinaire verlangens. Vandaag: Mokumse broodjes. … Lees meer
2035 alle varkens biologisch: ‘Dagdromerij of agro-economisch perspectief’
Alle Nederlandse varkenshouderijen zouden in 2035 biologisch moeten zijn. Dat is het ideaal van GroenLinks-Kamerlid … Lees meer
Aoste beraadt zich over vleesloze toekomst
Omdat mensen steeds minder vlees eten, wil charcuteriemerk Aoste tegen 2025 minstens de helft van … Lees meer
Eet eiwitten bij het ontbijt
Ons bioritme is een interne klok die aangeeft wanneer we moeten slapen en eten. Maar … Lees meer
Dit zijn de beste kookboeken van deze zomer!
Culinair kenner Jonah Freud bespreekt de beste kookboeken van de zomer. We maken dit seizoen kaas, … Lees meer
Warm weer op komst: pas op met eten dat je op tafel zet
Temperaturen die stijgen richting 30 graden Celsius? Dat betekent veelvuldig barbecueën en picknicken. Maar hoelang … Lees meer
Dag van het Slagersambacht in de maak
Het expertisecentrum voor het Slagersambacht wil op 23 oktober graag een Dag van het Slagersambacht … Lees meer
Omzet voeding met keurmerk verdubbelt in 4 jaar
De omzet van producten met een duurzaamheidskeurmerk is in vier jaar tijd meer dan verdubbeld. … Lees meer