Temperaturen die stijgen richting 30 graden Celsius? Dat betekent veelvuldig barbecueën en picknicken. Maar hoelang … Lees meer
Dag van het Slagersambacht in de maak
Het expertisecentrum voor het Slagersambacht wil op 23 oktober graag een Dag van het Slagersambacht … Lees meer
Omzet voeding met keurmerk verdubbelt in 4 jaar
De omzet van producten met een duurzaamheidskeurmerk is in vier jaar tijd meer dan verdubbeld. … Lees meer
DAG VAN DE SLAGER – Klanten prijzen slagers om hun vakmanschap, kwaliteit en vriendelijkheid
Door de jaren heen is de slagersbranche enorm veranderd. De vleesconsumptie is sterk afgenomen. Alhoewel … Lees meer
Persbericht VNV: Zorgen over filet americain ongefundeerd en onnodig
De Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV) is verbaasd over berichten in de media over … Lees meer
Herformulering broodbeleg vordert gestaag
De herformuleringsinspanningen zorgen ervoor dat Nederlanders ongemerkt gezonder eten. Vleeswaren zijn minder zout en eiersalades, … Lees meer
FairBeleg introduceert vegetarisch broodbeleg
FairBeleg introduceert vegetarisch broodbeleg “Door net wat verder te kijken dan vandaag hopen we elke … Lees meer
QUIZ: Wat eet je als je duurzaam wilt eten?
Duurzaamheid wordt voor steeds meer mensen belangrijk. Maar wat eet je als je duurzaam wilt … Lees meer
10 redenen om vaker kiemen te eten
Kiemen zijn uit de zaadjes gekomen plantjes. Nog net geen plantje eigenlijk. Een kiem zit … Lees meer
Jodium broodnodig
Jodium is een essentieel sporenelement voor de mens. In Nederland komt een jodiumtekort bij een … Lees meer