Crème brûlée kennen we allemaal als toetje, maar wist je ook dat je een heerlijke romige paté variatie kunt maken als voorgerecht. Probeer het zelf eens!
Paté brûlée
Bereidingstijd
Bereiden: 60 minuten
Boodschappenlijst
Voor vier personen
- 1 bekertje slagroom
- 1 bakje roompaté
- 2 el rode port
- 2 el rietsuiker
- Geroosterd briochebrood
Stappenplan
Stap 1: Klop de slagroom en meng deze samen met de port door de paté.
Stap 2: Schep de pate in de ovenschaaltjes en laat deze een uurtje in de koelkast opstijven.
Stap 3: Strooi een laagje suiker over de paté en zet de schaaltjes een paar minuutjes in de oven.
Stap 4: Laat de paté brûlée even afkoelen tot de suiker knapperig is, en dien het op met een knapperig stukje briochebrood.
Stap 5: Smullen maar!
Share this Post