Van 24Kitchen

Vleeschwaar vleeswaren recept perfecte kipfilet met gorgonzola en spek

Knapperig van buiten en ongelofelijk mals van binnen. Met dit fantastische recept van 24Kitchen ga je nooit de mist in. Eet smakelijk!

Vleeschwaar vleeswaren recept perfecte kipfilet met gorgonzola en spek

Lekker kippetje

Bereidingstijd

Bereiden: 35 minuten

Boodschappenlijst

Voor twee personen

  • 2  grote (mais) kipfilets
  • 75 gram gorgonzola
  • 150 gram spek, lardo of pancetta

Stappenplan

Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2: Snijd de kipfilet over de lengte open, zodat je ze zowel aan de binnen- als buitenkant kunt kruiden met peper en zout. K
Stap 3: Nadat je de kipfilets hebt gekruid, vul je ze met wat gorgonzola.
Stap 4: Vouw de kipfilets vervolgens dicht en omwikkel ze met spek.
Stap 5: Zet het geheel 20/25 minuten in de oven.
Stap 6: Smullen maar!

Share this Post

About the Author
24Kitchen

24Kitchen

24Kitchen is een walhalla voor fijnproevers en levensgenieters. Het is de enige foodzender van Nederland met vierentwintig uur per dag programma’s over alles dat met food en koken te maken heeft. Daarnaast is 24kitchen.nl al 3 jaar op rij verkozen tot website van het jaar.

Inspiratie
In de televisieprogramma’s geven de chefs flink wat tips en inspiratie om smakelijk en gevarieerd te eten. Er wordt uitleg gegeven over ingrediënten en hun herkomst.

Health
Gezond eten is voor iedereen! Dat is het motto van 24Kitchen. Je krijgt betrouwbare voorlichting over gezond eten kopen, koken en bereiden. Gezond eten is een must, het kan bijdragen aan het uitblijven van ziektes of overgewicht en het is bovendien vooral heel lekker. Al is de stap van fastfood naar good food vaak niet één-twee-drie gezet, via deze programma’s word je beter geïnformeerd en kun je die stappen in je eigen tempo zetten. De supermarkten liggen vol producten waarvan de fabrikant beweert dat ze gezond zijn, maar is dat ook echt zo? 24Kitchen is een plek waar je eerlijke informatie over voeding vindt.

Niet missen
Het 24Kitchen online inspiratieplatform met een gigantische receptendatabase, videorecepten, kooktips, nieuws, informatie over de zender, inspiratie en meer. 24Kitchen heeft daarnaast een app met een recept van de dag.

Kijk voor meer informatie en recepten op
http://www.24kitchen.nl/