Van Vleeschwaar

Een bakplaat met van alles wat. Speciaal voor de simpele koker. Zo maak je het!

Bereidingstijd

45 minuten

Ingrediënten en benodigdheden (4 personen)

  • 300 gram gepelde garnalen.
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 1 rode ui
  • 3 zoete aardappelen
  • 150 gram chorizo

Voor de marinade

  • 1tl olijfolie
  • komijn
  • knoflookpoeder
  • zout
  • gerookte paprikapoeder

Bereidingswijze

    1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
    2. Tijd om alles te snijden! Was de zoete aardappelen en snijd deze in blokjes. Snijd de paprika ook in blokjes. Snijdt de chorizo in plakjes, evenals de courgette. Snipper de ui.
    3. Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom. Doe alle groenten in de kom en schep om.
    4. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat heen. Leg de plakjes chorizo er bovenop.
    5. Bak in 25 minuten.
    6. Maak het gerecht af door de garnalen op de ovenbakplaat te leggen.
    7. Eet smakelijk!Inspiratie nodig?

Ben je gek op vis? Probeer dan eens dit recept voor kabeljauw in een jasje van Katenspek.