Een leuk cadeau om te geven of om te vragen? Bekijk dan eens ‘Over Charcuterie’ … Lees meer
Meer meldingen, maar eten niet persé onveiliger
In drie jaar tijd is het aantal meldingen dat de NVWA kreeg over ziekmakende bacteriën … Lees meer
Beter Leven-keurmerk op de Italiaanse televisie
Nederlandse deelnemers aan het Beter Leven-keurmerk verschijnen binnenkort op de Italiaanse televisie. Afgelopen weekend filmde … Lees meer
Borculoër Björn Kok Nederlands kampioen worstmaker
BORCULO / DIEPENHEIM – Hij is nog maar 22 jaar en wil nog verder studeren, … Lees meer
Voeding van invloed op winterdepressie
Heb je last van een winterdepressie of zit je om een andere reden even niet zo lekker … Lees meer
Biologisch groeit als tweede grootste keurmerk nog steeds veel sterker dan de markt
Duurzamere producten met een keurmerk in de supermarkt laten wederom een fors hogere groei zien … Lees meer
Recept – stamppot met vleeswaren
Probeer eens het recept van Marcus Huibers van de Volkskrant! Een vrolijke groentestamppot met kaas … Lees meer
Nieuwe klandizie bij ambachtelijke slagers
Vanwege het listeriaschandaal kiezen meer mensen voor vleeswaren van de ambachtelijke slagers. Slagers zien sinds … Lees meer
Rood vlees toch niet zo schadelijk als men zegt?
Jarenlang kregen we van wetenschappers en diëtisten te horen dat we minder rood vlees moesten … Lees meer
Consumptie van vlees(waren) stijgt!
De consumptie van vlees en vleeswaren in Nederland is afgelopen jaar gestegen tot 77,2 kilo … Lees meer