Viva España! Geschiedenisles chorizo in één minuut Hmm. Chorizo, deze heerlijke kruidige worst is fantastisch … Lees meer
Mortadella: 2000 jaar geschiedenis
Mortadella Boterhamworst, wie is er niet groot mee geworden? Onze boterhamworst stamt af van de … Lees meer
Waarom even geen rauwe vleeswaren tijdens zwangerschap?
Wat voor vlees(waren) mag je eten als je zwanger bent? Zwanger? Als je een liefhebber … Lees meer
Verschillende soorten spek
Speklappen, bacon, pancetta, ontbijtspek, spekblokjes: er zijn veel soorten spek. De mogelijkheden zijn eindeloos. De … Lees meer
De verschillende soorten gedroogde worst
Droge worsten zijn ontzettend populair en vooral heel lekker. In dit artikel lees je alles … Lees meer
5 tips voor vleeswaren tijdens de kerst
Tijdens de feestdagen pakken we graag uit! Luxere vleeswaren zijn ideaal om tijdens het kerstontbijt, … Lees meer
Minder zout en verzadigde vetten in bewerkte vleesproducten
Sinds 2018 zijn in de meeste bewerkte voedingsmiddelengroepen, zo ook in bewerkte vleesproducten, de hoeveelheid … Lees meer
Lekkere combinaties met rookvlees!
Een tijdje geleden stelden wij op Instagram en Facebook de vraag wat volgens jullie de … Lees meer
5 x tips voor verspillingsvrij
Tijdens de Verspillings Vrije Week van ‘Samen tegen voedselverspilling‘ hebben wij een aantal tips gedeeld … Lees meer
Een broodje met… De keuken van Martine
In deze editie van ‘een broodje met’ interviewen wij Martine van ‘De keuken van Martine‘. … Lees meer