Van Charlot Veenstra

Leuke horecazaken genoeg in ons land. Als iemand je daar tips over kan geven dan is het Nick Visser van Hotspotjes.nl. Hij bezoekt hotspots door heel Nederland en deelt zijn bevindingen en tips op zijn online platform. Benieuwd naar zijn favoriete plekken en gerechten? Lees dan verder!

hotspotjes.nl nick visserVoor wie jou nog niet kent: wie ben je en wat doe je?
Ik ben Nick, woonachtig in het mooie Amsterdam en oprichter van hotspotjes.nl. Een online platform op het gebied van food en-/of drinks waar ik de leukste hotspots (400+) van Nederland en buiten de grens in kaart breng. De juiste plekken voor dineren & wijntjes weet ik dan ook wel te vinden. Naast mijn eigen platform ben ik ook werkzaam als project/- accountmanager bij een creative agency. Yup beide managen is behoorlijk veel, maar dat gaat gelukkig prima haha.

Wat was vroeger jouw favoriete vleeswaar voor op brood?
Een broodje warme beenham met honingmosterd saus of salami

Is dat nog steeds het geval?
JAAAA! Een broodje beenham vind ik nog steeds heel lekker. Salami op een broodje ook, maar dat eet ik eigenlijk nooit meer.

Welk vleeswaren is volgens jou underrated/mag volgens jou wat meer aandacht krijgen?
Filet Americain? Ik heb namelijk echt geen idee wat er in zit, maar lekker is het wel!

Waar vinden we de beste brunch (to go)?
Oeh heb je even? Bam Boa, Bootoe BBQ & Bar, Pompet, Benji’s. Er zijn momenteel ontzettend veel ondernemers in Amsterdam die hun best doen voor een goede brunch.

Zoet en zout in één gerecht: go of no go?
Dat gaat prima samen! Gister nog heerlijk een Iberico ham met meloen gegeten. En ook zoete pannenkoeken met tomaat en kaas gaan er altijd goed in. En ook een goed voorbeeld is: Tony’s Chocolonely karamel zeezout. Geen gerecht. Maar wel een bewijs dat zoet en zout goed samen kan.

Wat mag er niet op de borrelplank ontbreken?
Ik vind het heerlijk om de tafel uitgebreid te dekken met allerlei lekkere hapjes. Broodjes met dipjes, olijfjes, fuet, serranoham en een lekkere burrata.

Als laatste vraag: voor welk gerecht met vleeswaar mogen wij jou wakker maken?
Gewoon een gebakken eitje met veel ontbijtspek. Of een malse biefstuk gemarineerd met een pikant sausje en een rode wijn

hotspotjes.nl

Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Kijk dan op de Facebook of Instagram pagina van hotspotjes.nl.