Van Oh My Foodness

Vleeschwaar philly cheese steak tosti rosbief vleeswaren ohmyfoodness sabine koning recept

Tosti-timeeeeee! Sabine van OhMyFoodness is dol op tosti’s. Ze heeft natuurlijk niet voor niets maar liefst  vijf verschillende recepten in haar  kookboek staan. De Philly Chease steak tosti is één van haar grote favorieten.

Vleeschwaar philly cheese steak tosti rosbief vleeswaren ohmyfoodness sabine koning recept

Gesmolten geluk

Bereidingstijd

Bereiden: 15 minuten
Wachttijd: 15 minuten (oven)

Boodschappenlijst

voor 1 persoon 

  • 1 handvol geraspte kaas
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 2 sneetjes brood
  • 100 gram rosbief
  • Ongezouten roomboter

Stappenplan

Stap 1: Snijd de ui in halve ringen en de paprika in dunne reepjes. Bak deze in een beetje olie tot ze wat zachter zijn.
Stap 2: Smeer een kant van de sneetjes brood in met de roomboter.
Stap 3: Verdeel de rosbief, ui, paprika en geraspte kaas over de niet-ingesmeerde kant van een sneetje brood. Leg het andere sneetje brood met de beboterde kant naar boven op het andere sneetje.
Stap 4: Bak de tosti in een droge koekenpan rondom goudbruin tot de kaas gesmolten is.
Stap 5: Je broodjes gesmolten geluk zijn klaar! Smullen maar.

Share this Post

About the Author
Oh My Foodness

Oh My Foodness

blogfoto_groot3Sabine Koning schrijft op haar populaire food- & travelblog Oh My Foodness met een persoonlijk tintje en een knipoog, want het leven is al serieus genoeg. Natuurlijk is gezond en uitgebalanceerd eten belangrijk, maar soms vergeet je daardoor te genieten. Sabine inspireert je op Oh My Foodness en in haar video’s om voluit van het leven te genieten.





Favorieten“Rauwe ham, cervelaat of grillworst, vooral die met een beetje kaas.”
Mmmm"Broodje carpaccio van Turks brood, carpaccio vlees of rauwe ham, truffelmayonaise, zongedroogde tomaten, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.”
Hoe“De slager op de zaterdagmarkt maakt iedere week een weekpakketje vleeswaren. Hierdoor heb ik altijd verschillende vleeswaren in huis voor op brood, crackers, in salades of om gerechten mee op te fleuren door het in plakjes of reepjes te snijden.”
Memoires“Met vleeswaren ben ik opgegroeid. Ik weet niet beter of mijn moeder stond ’s avonds de lunchtrommel van mijn vader klaar te maken: I know, luxe! Een stuk of zes boterhammen met een laagje boter en een plakje vleeswaren. Cervelaat, gebraden gehakt, ham en gekookte worst waren favoriet. Als ik cervelaat ruik zie ik die hele setting van mijn moeder in de keuken weer voor me. Nostalgie!”
Motto“Eat well, Travel often”
Tip“Denk verder dan je gewend bent. Weet je hoe lekker het is om een plakje salami op te snijden en door de pasta heen te doen? En kipfilet vleeswaren kun je prima gebruiken in een salade.”
Niet missen
Het ‘Guilty Pleasures Kookboek’, het eerste kookboek van Sabine in november 2015.

Kijk voor meer informatie en recepten op
http://www.ohmyfoodness.nl/