Van Vleeschwaar

Wie is er niet dol op verse pizza? Hét ideale comfortfood als afsluiting van een drukke dag. Bij deze verse pizza met rauwe ham, truffelmayonaise, gedroogde tomaatjes én Parmezaanse kaas lik je je vingers af! 

Wat heb je nodig voor 1 pizza?

  • 1 rol kant-en-klaar pizzadeeg (hier zit de tomatensaus vaak bij in)
  • 4 plakken rauwe ham
  • Truffelmayonaise
  • Pizzakaas
  • Parmezaanse kaas 
  • Rucola
  • Verse gedroogde tomaatjes
  • Balsamico

Rol het deeg uit en verdeel de tomatensaus over de pizzabodem. Strooi de pizzakaas en de gedroogde tomaatjes over de pizza en zet de pizza in de oven. De oventijd is afhankelijk van het soort deeg dat je gekozen hebt. Volg dus de bereidingstijd van de verpakking. Wanneer de bodem gaar is, voeg je alle overige ingrediënten toe aan de pizza. Sprenkel eerst wat druppels balsamico over de pizzakaas. Verdeel vervolgens de plakken ham, de truffelmayonaise en de rucola over de pizza. Als laatste rasp je de Parmezaanse kaas over het geheel. Wedden dat deze pizza naar meer smaakt?

Nog meer lekkere recepten? Hier vind je al onze recepten met vleeswaren. Of neem eens een kijkje op onze Instagrampagina!