Van Charlot Veenstra

“Waanzinnig lekker en zo klaar.” Zo omschrijft Sabine van OhMyFoodness dit fantastische recept. Wij hebben hier dan ook niets meer aan toe te voegen. Of nou ja, enkel dat dit gerecht simpel en superlekker is dan!

Vleeschwaar-vleeswaren-recept-makkelijke-pasta-met-cervelaatworst-of-chorizo-19

Simpel en superlekker

Bereidingstijd

Bereiden: 25 minuten

Boodschappenlijst

Voor 2 personen

  • ½ bakje cherrytomaatjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 gram cervelaatworst (chorizo is ook erg lekker!)
  • 150 gram ongekookte spaghetti
  • 350 milliliter water
  • Peper en zout
  • Verse basilicum naar smaak

Stappenplan

Stap 1: Snijd de ui in halve ringen, de knoflook in dunne plakjes en de cherrytomaatjes in kwarten.
Stap 2: Was de verse basilicum en snijd de worst in dunne plakjes.
Stap 3: Doe alle ingrediënten zonder olie of boter in een pan en voeg hier ook de ongekookte spaghetti aan toe.
Stap 4: Bestrooi met peper en zout en schenk het water over de rest van de ingrediënten.
Stap 5: Breng het geheel aan de kook en draai daarna het vuur laag. Kook het gerecht in 8 – 10 minuten tot al het vocht verdampt is en de spaghetti is gaargekookt. Roer tijdens het koken de spaghetti af en toe door zodat het niet teveel gaat plakken.
Stap 6: Serveer deze makkelijke eenpanspasta met geraspte parmezaanse kaas.
Stap 7: Eet smakelijk!

Share this Post

About the Author

Charlot Veenstra