Ben jij op zoek naar het ideale voorgerecht? Deze rosbief rolletjes zijn snel, makkelijk én onwijs lekker. Smullen maar!
Makkelijk én lekker
Bereidingstijd
Bereiden: 15 minuten
Boodschappenlijst
voor 4 personen
- Peper en zout
- Halve krop ijsbergsla (fijn gesneden)
- 1 lente-ui in ringetjes
- 2 eelepels dille (fijngehakt)
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 tomaten (gehalveerd)
- 4 radijsjes in dunne reepjes
- 4 sla bladeren
- 4 eetlepels cottage cheese (Hüttenkase)
- 4 takjes dille
- 8 plakken rosbief (iets dikker gesneden)
Stappenplan
Stap 1: Meng de mayonaise, lente-ui, fijngesneden dille en Hüttenkase in een kom. Vul hiermee de gehalveerde tomaten. (Je houdt nog wat over.)
Stap 2: Roer de fijngesneden ijsbergsla en de radijs reepjes door de rest van het mayonaise mengsel, en mix het geheel tot een salade.
Stap 3: Leg de plakken rosbief op een plank en bestrooi ze met wat peper en zout.
Stap 4: Leg op elk plakje een deel van de salade en rol de rosbief op. Prik de rolletjes zonodig vast met een prikker.
Stap 5: Smullen maar!
Serveertip
Leg op ieder bord een blaadje sla, en leg daarop 2 gevulde rosbief rolletjes.
Garneer de bordjes vervolgens met een halve tomaat, wat radijsjes en een takje dille.
Share this Post