Dit broodje Martino omschrijf je het beste als een super deluxe boterham met filet american. Dit broodbeleg is van zichzelf al lekker, maar met gesnipperde rode ui, blokjes augurk en sriracha maak je er echt feest van. Een halfzacht gekookt eitje ernaast, maakt het compleet.
Een super deluxe boterham!
Bereidingstijd
Bereiden: 12 minuten
Boodschappenlijst
voor 2 personen
- 2 eieren
- 4 geroosterde boterhammen
- 100 gr filet americain
- ½ rode ui, gesnipperd of in dunne reepjes
- 8 augurken, in blokjes
- Sriracha naar smaak
- Zwarte peper en zeezout
- Tuinkers, voor de garnering
Stappenplan
Stap 1: Kook de eieren 5 minuten. Het eigeel is zo nog een beetje zacht. Laat ze schrikken, pel de eieren en halveer ze daarna.
Stap 2: Besmeer de boterhammen met filet americain.
Stap 3: Verdeel de rode ui, augurk en sriracha, naar smaak, over de boterhammen.
Stap 4: Breng op smaak met zwarte peper en zeezout. Garneer met tuinkers.
Stap 5: Serveer de broodjes Martino met de gekookte eitjes ernaast.
Share this Post