Van Charlot Veenstra

Dit broodje Martino omschrijf je het beste als een super deluxe boterham met filet american. Dit broodbeleg is van zichzelf al lekker, maar met gesnipperde rode ui, blokjes augurk en sriracha maak je er echt feest van. Een halfzacht gekookt eitje ernaast, maakt het compleet.

Broodje Martino met sriracha -1

Een super deluxe boterham!

Bereidingstijd

Bereiden: 12 minuten

Boodschappenlijst

voor 2 personen

  • 2 eieren
  • 4 geroosterde boterhammen
  • 100 gr filet americain
  • ½ rode ui, gesnipperd of in dunne reepjes
  • 8 augurken, in blokjes
  • Sriracha naar smaak
  • Zwarte peper en zeezout
  • Tuinkers, voor de garnering

Stappenplan

Stap 1: Kook de eieren 5 minuten. Het eigeel is zo nog een beetje zacht. Laat ze schrikken, pel de eieren en halveer ze daarna.
Stap 2: Besmeer de boterhammen met filet americain.
Stap 3: Verdeel de rode ui, augurk en sriracha, naar smaak, over de boterhammen.
Stap 4: Breng op smaak met zwarte peper en zeezout. Garneer met tuinkers.
Stap 5: Serveer de broodjes Martino met de gekookte eitjes ernaast.

Share this Post

About the Author

Charlot Veenstra