Van Vleeschwaar

Pasen staat alweer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor een uitgebreid paasontbijt, -brunch of -lunch! De sinaasappels kunnen geperst worden, de broodjes in de oven en de vrolijke servetten mogen weer op tafel. Wil je dit jaar net iets meer uitpakken dan andere jaren? Of heb je wel genoeg broodjes met scrambled eggs op? In dit artikel delen wij vijf lekkere recepten die nét voor dat beetje extra’s op de paastafel zorgen! 

Ricotta pannenkoeken met pancetta

Kun jij ook nooit kiezen tussen team zoet en team hartig? Bij dit gerecht hoef je niet te kiezen! Pancetta en jam worden in dit gerecht namelijk gecombineerd. Door de pannenkoeken af te toppen met ricotta en rozemarijn, zorg je al helemaal voor een ware smaakexplosie! Hier vind je het recept. 

pannenkoeken met pancetta

Briochekrans met parmaham 

Deze krans met parmaham, cranberry, geitenkaas en salie is een echte showstopper voor tijdens de paasbrunch. Naast dat het er mooi uitziet, smaakt deze brioche ook nog eens super lekker. In dit artikel vind je het recept. 

briochekrans

Eggs benedict

Het is natuurlijk geen pasen zonder (paas)eieren. Voor de chocolade eitjes is het misschien wat vroeg, maar een klassieke eggs benedict is natuurlijk wel het ideale gerecht voor bij een paasontbijt of -brunch. In dit recept kun je zelf kiezen of dat je ham of bacon gebruikt. 

Club sandwich voor thuis

Of noemen we het dan een home sandwich? Voor dit recept is de kans groot dat je alle ingrediënten al in huis hebt. Deze sandwich is snel en makkelijk te bereiden. Je kunt het zelfs de avond van te voren alvast klaarmaken, zodat je het tijdens Pasen alleen nog maar hoeft te serveren. Hier vind je het recept voor deze rijk belegde club sandwich. 

club sandwich vleeswaar

Breakfast burrito 

Heb je al genoeg gerechten met brood op tafel staan? Dan zijn deze breakfast burrito’s gemaakt van rosbief ideaal. De rosbief dient namelijk als burrito en deze vul je met allerlei lekkere ingrediënten. In deze variant gebruiken we onder andere avocado, sla, maïs en lente-ui. 

Wij wensen iedereen fijne paasdagen en een smakelijk paasontbijt!