TIP: Middagje vrij met de kids? In een handomdraai maak je deze super lekkere Libanese broodpizza’s.
Bereidingstijd
Bereiden: 15 minuten
Wachttijd; 10 minuten
Boodschappenlijst
Voor 4 pizza’s:
- 4 Libanese broodplaten (indien niet verkrijgbaar vervangen voor kant-en-klare pizzabodems, verkrijgbaar bij supermarkt)
- Een pakje (400 ml) kant en klare pizzasaus of pot pastasaus naar keuze
- Een zakje geraspte kaas
- 4 plakjes kipfilet, in reepjes
- ½ turkse worst, in plakjes
- Een klein blikje ananas op sap, uitgelekt in stukjes
- Een zakje rucola
- Een handje cherrytomaten, gehalveerd
Stappenplan
Stap 1: Verwarm een oven voor op 200 graden. Beleg 2 ovenplaten met bakpapier en leg de Libanese broodplaten er per 2 op.
Stap 2: Verdeel de kant en klare pizzasaus over de Libanese broodplaten en smeer uit tot een klein stukje voor de rand.
Stap 3: Beleg 2 broodplaten met kipfilet en ananas en 2 met Turkse worst en cherrytomaten. Strooi als laatste de kaas eroverheen.
Stap4: Bak de ‘pizza’s’ af in 10 minuten.
Share this Post