Van Vleeschwaar

Een lekker zonnetje op je bol, heel veel gezelligheid, fijne live muziek en eetkraampjes en foodtrucks uit alle uithoeken van de wereld. Daar draait het om bij Amsterdam’s grootste mobiele foodfestijn!

Vleeschwaar recept rollende keukens amsterdam food festival event

Rookpluimpjes boven het gonzende Westergasterrein en heerlijke geuren die je al vanaf de A9 tegemoetkomen.  Alle Foodie’s weten dat dit slechts één ding kan betekenen… It’s Rollende Keukens time! Door menig foodfestival connaisseur wordt dit vijf dagen durende fuifje gezien als het neusje van de zalm wat betreft de foodfestivals.

Of je nu je hapjes haalt bij de reusachtige aubergine truck, of toch gaat voor poffertjes… Het is één en al genieten geblazen! Heel Amsterdam komt hier samen om te genieten van de gezelligheid, de eerste echte zonnestraaltjes en natuurlijk de grote variatie aan overheerlijk eten.

Vleeschwaar recept rollende keukens amsterdam food festival event vleeswaren

Mocht dit je Rollende Keukens ontgroening zijn dan raden wij je aan om eerst een rondje over het terrein te lopen, om eerst een goed beeld te krijgen van het mega grote aanbod. Er is namelijk niets ergers dan proppievol te zitten als je plots het kraampje van je culinaire dromen tegenkomt!

Als echte Rollende Keukens pro’s raden wij je tevens aan om (als je met z’n tweetjes bent), slechts 1 portie per kraampje te bestellen en deze te delen. Zo kun je natuurlijk véél meer hapjes proeven!

Enfin, als een échte foodie mag je dit event natuurlijk niet missen. Wij wensen je alvast heel veel smikkelplezier!

P.S Als laatste tip… Neem je eigen flesje wijn mee! 😉

Data

  • 12 mei – 16 mei 2016

Locatie

  • Amsterdam, Westergasfabriek

Info

www.rollendekeukens.amsterdam

Kosten

Gratis entree!