Van Vleeschwaar

De Sunday Market is geïnspireerd op de Londense Portobello en Spitafield markten. Gelukkig kun je ook in Amsterdam terecht voor je maandelijkse portie marktgezelligheid. Dit keer kun je in Amsterdam genieten van een oerhollandse Sinterklaas editie!

sunday-market-westergas-westergasfabriek-foodmarkt-foodmarket-markt-uit-amsterdam

Shop till you drop
Shoppen voor originele last minute Sinterklaas cadeautjes en natuurlijk smikkelen en smullen! Deze editie van de Sunday Market vindt zowel binnen als buiten plaats. Uiteraard kun je struinen langs de vele unieke stands, en de leukste warme winter accessoires scoren. De Sint en zijn pieten komen ook langs, en je kunt dus ook genieten aan een overvloed aan pepernoten en snoepgoed.

To Do
Ook als je geen zoetekauw bent kun je jouw foodie hart ophalen tijdens de Sunday Market. Zo is er onder andere een olijvenproeverij, kun je chocolade en fudge proeven bij The Chocolate Factory, kun je genieten van heerlijk warme gluhwein en de lekkerste gerechten en vleeswaar hapjes uit de internationale keukens van de funky foodtrucks. De kids kunnen zich laten schminken of meedoen met allerlei workshops. Als vanzelfsprekend zijn er ook weer een aantal fantastische live bandjes die met wat fijne deuntjes zorgen voor een gezellige sfeer.

Voedselbank
Verder worden er cadeautjes ingezameld voor de kinderen van de voedselbank. Heb je dus nog wat (extra) cadeautjes liggen, neem deze dan vooral mee. Je kunt deze inleveren bij de infostand van de Sunday Market.

Tip!
Sinterklaas en zijn pieten komen om 12:30 aan bij het Westergasterrein. Zorg er dus voor dat om die tijd klaar staat bij de entree van de binnenhal (aan de Pazzanistraatkant.)

Wij zijn erbij! Zien wij jou daar?

Data

  • 4 december 2016

Locatie

  • Westergasfabriek Amsterdam, 1014 BE Amsterdam
    Binnen: Zuiveringshal West
    Buiten: rondom de gebouwen van de Westergasfabriek

Info

Sunday Market

Kosten

Gratis