Van Vleeschwaar

Kom jij ook naar de De Feelgood Market in Eindhoven? Smikkelen, smullen en gezelligheid voor het hele gezin! 

Vleeschwaar Uit Feel Good Market Eindhoven vleeswaren worst

Kraampjes
De Feelgood Market barst van de diversiteit, en er is daarom voor ieder wel wat wils. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten georganiseerd, en zelf kun je urenlang langs de meest diverse kraampjes struinen, interessante workshops volgen, gezondheids-adviezen ontvangen en genieten van theater, livemuziek en dans acts.

Muziek
Dit keer zal Jordi Repkes komen optreden, wiens muziek het beste te omschrijven is als Americana-Pop, met invloeden van Ryan Adams, Dire Straits en Pink Floyd. Om onze koude winterhartjes wat op te warmen komt de Colombiaanse singer-songwriter Dave Mochilero ook nog zijn fijne liedjes ten gehore brengen.

Fashion
Uiteraard is de FeelGood Market ook een podium voor eigenzinnige designers en creatievelingen, en je pakt hier dus ook nog je dagelijkse dosis fashion mee.

Kids
Voor de kleintjes is er onder meer een kinderknutselplein, wordt er geschminkt en er is een springkussen. De entree voor de Feelgood Market is gratis.

feelgood fashion

Uiteraard doe je dit onder het genot van de meest lekkere (lokale) hapjes en drankjes! De organisatoren zorgen iedere editie weer voor een nieuw, gevarieerd en inspirerend aanbod aan producten en activiteiten.

Dus als je in Eindhoven en omstreken woont dan is de FeelGood Market op 19 februari zeker ‘the place to be!

feelgoodmarket eindhoven

Data

  • 19 februari 2017

Locatie

  • Eindhoven
    Ketelhuisplein, Strijp-S

Info

http://feelgoodmarket.nl

Kosten

Gratis entree!