Van Charlot Veenstra

In onze rubriek ‘Of je Worst lust’ voelen we elke maand een liefhebber van smaeck aan zijn of haar tand over hun visie op vleeswaren en hun favoriete gerechten.

Vleeschwaar smaeckmaker Sabine Ohmyfoodness Oh My foodness food blog vleeswaren

Eat well, travel often

Sabine Koning schrijft op haar populaire food- & travelblog Oh My Foodness met een persoonlijk tintje en een knipoog, want het leven is al serieus genoeg. Natuurlijk is gezond en uitgebalanceerd eten belangrijk, maar soms vergeet je daardoor te genieten. Sabine inspireert je op Oh My Foodness en in haar video’s om voluit van het leven te genieten.

Waar kunnen we jou ‘s nachts eigenlijk voor wakker maken?
Een goed bord risotto of anders sushi. Heel cliché eigenlijk, maar ik houd ervan.

Kook je elke dag iets anders?
Ja, iedere dag!

Wat vind je het leukst om klaar te maken?
Ik heb niet een favoriet gerecht om klaar te maken. Ik vind het leuk om iets lekkers te maken met mijn slowcooker, maar een goed bord risotto is ook fijn. Ik vind het automatisch leuk als het eindresultaat goed is eigenlijk. Of het dan om een taart gaat of om het avondeten maakt me niet zoveel uit.

Wat is je favoriete soort vleeswaren?
Leverworst of paté.

Share this Post

About the Author

Charlot Veenstra