In onze rubriek ‘Of je Worst lust’ vragen we liefhebbers van smaeck naar hun visie op vleeswaren en hun favoriete gerechten.
Mag ik nog een hapje?
Smaeckmaker Francesca van Berk van het food blog Francesca Kookt timmert aan de weg. Op haar blog, met haar food kalender en binnenkort haar nieuwe boek ‘Mag ik nog een hapje?’ voorziet ze je van de heerlijkste recepten. We stonden te trappelen om haar een paar vragen te stellen!
Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?
Waar niet voor. Het liefste eet ik de hele dag door, dus als jullie iets lekkers voor me hebben gemaakt dan word ik wel wakker.
Hoe kom jij aan nieuwe inspiratie voor recepten?
Op de markt, bij mijn versspecialisten in de wijk, in restaurants en op vakantie. Vooral dus ‘uit het echte leven’.
Wat staat er gemiddeld 1x per maand bij jullie op tafel?
Surinaamse bami, anders gaan mijn mannen muiten.
Wat is je favoriete soort vleeswaren?
Rosbief.
Share this Post