Van Vleeschwaar

Vleeschwaar Recept - Power pasta met gekookte worst

Als je weinig tijd hebt is deze power pasta ideaal. Je hebt hem zo gemaakt en het recept is een klassieker die je steeds weer zult kiezen. De gekookte worst geeft het gerecht een stevige bite. 

Vleeschwaar-Recept-Power-pasta-met-gekookte-worst-1024x683-32

Snelle energy boost

Boodschappenlijst

Voor 2 tot 3 personen

  • 200 gram gekookte worst, in reepjes gesneden
  • 1 eetlepel boter
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • 300 gram grote pastaschelpjes
  • 250 milliliter kookroom
  • 100 gram versgeraspte Parmezaanse kaas
  • Handje verse basilicum
  • Zout en peper naar smaak

Stappenplan

Stap 1: Verwarm de boter in een sauspan en fruit de knoflook op zacht vuur
Stap 2: Kook ondertussen de pasta beetgaar in ruim water met zout
Stap 3: Voeg de reepjes worst en room toe aan de knoflook en laat een paar minuutjes zachtjes doorkoken
Stap 4: Neem de saus van het vuur en roer 3/4 van de kaas en de basilicum door de saus
Stap 5: Schep de uitgelekte pasta door de saus en breng op smaak met zout en peper. Strooi de rest van de kaas over de pasta

Share this Post

About the Author
Vleeschwaar

Vleeschwaar