Een heerlijk warm broodje uit de oven, deze swirls met kipfilet en Coburgerham. Aanrader!
Een hartige Swirl Bun!
Bereidingstijd
Bereiden: 25 minuten
Wachttijd: 20 minuten (oven)
Boodschappenlijst
voor 6 swirl buns
- 4 vellen bladerdeeg
- 100 gram zure room
- 150 gram gerookte kip
- 100 gram Coburgerham
- 6 gedroogde tomaatjes
- 1 rode ui
- 1 handje spinazie
- 1 ei
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stappenplan
Stap 1: Snijd de rode ui in dunne ringen, en de zongedroogde tomaatjes in dunne plakken.
Stap 2: Ontdooi de bladerdeegvellen en leg ze op elkaar. Rol het uit tot een grote plak.
Stap 3: Bestrijk het deeg met de zure room, laat hierbij de randen vrij.
Stap 4: Volg daarna met de rode ui, de zongedroogde tomaatjes, de plakken gerookte kip, de plakken Coburgerham en de spinazie.
Stap 5: Rol nu van beneden naar boven het deeg op in een grote rol. Druk de uiteindes goed dicht.
Stap 6: Snijd de rol in 6 kleine rolletjes en leg ze met de gesneden kant naar boven op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Stap 7: Bestrijk de zijkanten (het bladerdeeg) met ei, zodat de swirls mooi bruin worden. Schuif de bakplaat in de oven en bak het in 20 minuten gaar.
Share this Post