Bereidingstijd
35 minuten
Ingrediënten en benodigdheden
- 6 plakjes ham (dun)
- 6 plakjes kaas (jong, komijnen)
- 1 banaan
- 2 eetlepels kokos (gedroogd, geraspt)
- 1 blikje croissantdeeg
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de plakjes ham en kaas diagonaal doormidden.
- Pel de banaan en snijd hem in 24 dunne plakjes.
- Open het blikje croissantdeeg, rol de plak deeg uit op het aanrecht en verdeel hem volgens de lijnen in 6 stukken. Snijd elk stuk weer doormidden tot een kleine driehoek.
- Leg de schuine plakken ham en kaas op het deeg en leg 2 plakjes banaan op het breedste gedeelte. Strooi de kokos erover.
- Rol de croissants op van de brede kant naar de smalle.
- Leg de croissants op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze als ze nog lekker warm zijn.
