Super makkelijk te maken en onmogelijk om vanaf te blijven.
Om de vingers bij af te likken
Bereidingstijd
10 minuten + marineren 2 uur
Boodschappenlijst
Voor een mooi tableau
- knoflookolijven
- cherrytomaatjes
- 200 gram rauwe ham in plakjes
- rauwe garnalen
- olijfolie
- 4 knoflookteentjes
- verse peterselie
- peper en zout
- tapasspiesjes
Stappenplan
Stap 1: Pel de garnalen, ontdoe ze van het darmkanaal en leg ze in een schaal
Stap 2: Schenk een paar eetlepels olijfolie in de schaal en voeg hier de geperste knoflookteentjes, gehakte verse peterselie en peper en zout aan toe
Stap 3: Laat het geheel minimaal 2 uur in de koelkast marineren
Stap 4: Bak na twee uur de garnalen in een koekenpan tot ze mooi roze gekleurd en gaar zijn
Stap 5: Rijg een knoflookolijf, cherrytomaatje, knoflookgarnaal en plakje rauwe ham aan en tapasspiesje
Stap 6: Laat voor de Surf & turf variant de cherrytomaatjes en olijven weg en wissel de plakjes rauwe ham af met de knoflookgarnalen.
Share this Post