Van Vleeschwaar

Deze rosbief rolletjes doen het fantastisch als voorafje. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook heerlijk als los hapje. Hoe je het ook went of keert… Smullen ga je zeker!

Vleeschwaar Recept - Rosbief en bieslook rolletjes

Rappe rosbief rolletjes

Boodschappenlijst

Per twee rosbief rolletjes

  • 1 handje sla
  • 1 handje rucola
  • 2 halfgedroogde tomaatjes
  • 2 sprieten verse bieslook
  • 2 plakken rosbief

Dressing

  • 1 deciliter olijfolie
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 eetlepel ingekookte bouillon
  • Zeezout en peper

Stappenplan

Stap 1: Braad de plakjes rosbiefjes kort aan in een koekenpan.
Stap 2: Meng voor de dressing de sojasaus met de olijfolie, en roer vervolgens de ingekookte bouillon door de dressing.
Stap 3: Leg op iedere plak rosbief een beetje sla, bieslook en tomaat. Maak hier een mooi rolletje van.
Stap 4: Doe een stokje door twee rosbief rolletjes en druppel de dressing er overheen.
Stap 5: Maak het af met wat versgemalen peper en zeezout.
Stap 6: Eet smakelijk!

Share this Post

About the Author
Vleeschwaar

Vleeschwaar