Van Vleeschwaar

Basic macaroni om van te smullen. Wij hebben het ultieme basisrecept voor je samengesteld.

Bereidingstijd

15 minuten

Ingrediënten en benodigdheden

  • 250 g hamblokjes
  • 300 g macaroni
  • 1 mozzarellakaasje (à 100 gram)
  • 50 g geraspte kaas
  • 4-5 eetlepels ketchup
  • 2 bakjes cherrytomaten (à 250 gram)
  • 4 eetlepels dressing (naturel)
  • 2 eetlepels bieslook (verse, fijngesneden)
  • snufje zout
  • snufje peper (versgemalen)

Bereidingswijze

  1. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in kokend water met zout beetgaar.
  2. Snijd intussen de Mozzarella in kleine blokjes.
  3. Giet de pasta af en schep deze terug in de pan. Schep de hamblokjes, Mozzarella, geraspte kaas en ketchup door de pasta en breng de pasta op smaak met zout en peper.
  4. Halveer intussen de cherrytomaten en schep de dressing erdoor. Garneer de tomatensalade met verse bieslook.
  5. Verdeel de pasta over 4 kommen en serveer de tomatensalade erbij.