Zet de barbecue maar vast aan, want met dit recept en deze ingrediënten heb je een heerlijke zomermaaltijd!
It’s BBQ time!
Bereidingstijd
Bereiden: 45-50 minuten
Boodschappenlijst
Ingrediënten voor 4 personen
- 300 gram kipfilet
- 100 gram bacon
- 1 mango
- 2 rode uien
- 2 maïskolven
- 1 zoete aardappel
- 3 eetlepels Griekse yoghurt
- 3 takjes koriander
Stappenplan
Stap 1: Snijd de zoete aardappel in kleine blokjes en kook deze in ongeveer 10-15 minuten beetgaar.
Stap 2: Snijd de mango in kleine blokjes, leg de plakken kipfilet op elkaar en snijd dit ook in kleine blokjes, snijd de rode ui in grove stukken.
Stap 3: Rijg de blokjes mango, kipfilet en rode ui op 8 spiesjes, zodat iedereen 2 spiesjes heeft.
Stap 4: Snijd de maïskolven in kleinere stukken en rijg de stukjes samen met de plakken bacon op 4 spiesjes.
Stap 5: Pureer de blokjes zoete aardappel samen met de Griekse yoghurt tot een fijne mousse.
Stap 6: Grill de spiesen gaar op de barbecue en serveer de spiesen met de zoete aardappel mousse en koriander.
Share this Post