Van Vleeschwaar

Amsterdam Eats: een heerlijk verantwoord indoor foodfestival!

De kou zit alweer in de lucht, maar het foodfestival seizoen is heus nog niet voorbij! Tijdens Amsterdam Eats kun je zonder schuldgevoel alvast een beetje werken aan een kou werend winterpensje.

Hiermee bedoelen we overigens ook écht zonder schuldgevoel, want tijdens Amsterdam Eats zul je géén mooi opgemaakt opgeploft stukje vleeswaar op je bord terugvinden (ben je helemaal belatafeld!) Tijdens het event zal er namelijk enkel 100% biologisch voedsel worden geserveerd. Helemaal verantwoord dus!

Het festival vindt (lekker warm) binnen en deels buiten plaats op het terras van ‘The Warehouse,’ aan de Elementenstraat in Amsterdam. Hier kun je drie dagen lang genieten van een scala aan overheerlijke hapjes en drankjes die zoals het (foodfestival-wise) heurt, allemaal in prachtige foodtrucks worden bereid.

Daarnaast is Amsterdam Eats niet alleen een fijn eetfestijn, maar kun je er ook prima een dansje doen. Iedere dag wordt het festival namelijk afgesloten door de crème de la crème van de Amsterdamse dj scene. Heb jij dus zin in een hapje, een drankje en een dansje op de allerbeste deuntjes, dan is Amsterdam Eats jouw place to be dit weekend!

PS: De entree is gratis, dus gáán met die banaan!

Data

  • Vrijdag 2 oktober 2015
  • Zaterdag 3 oktober 2015
  • Zondag 4 oktober 2015

Locatie

Warehouse Elementenstraat
Elementenstraat 25, 1014 AR Amsterdam

Info

Facebookpagina Amsterdam Eats

Kosten

Gratis entree!