Van admin

Markant, Emmen

Ons favoriete broodje: Gezond 2.0, een broodje voor de gezonde dagen.

Veel variatie
Het gezellige en moderne Markant ligt centraal op het horecaplein van Emmen. De gasten kunnen hier terecht voor borrel, lunch en diner – altijd vers en betaalbaar. Vanwege deze laagdrempelige sfeer variëren de gasten van jong tot oud: iedereen voelt zich welkom. En omdat de menukaart om de drie maanden wisselt, kan Markant al deze gasten blijven verrassen!

Vleeschwaar_hotspot-0520
Rosbief en abrikozenchutney

Het winnende broodje heeft de naam Gezond 2.0 gekregen: een broodje voor de gezonde dagen! Het bestaat uit twee plakken oerbrood, belegd met rosbief, mesclun en een abrikozenchutney. De vleesleverancier is met zorg uitgekozen zodat Markant het lekkerste vlees kan serveren en het oerbrood en witte desembrood wordt dagelijks afgebakken. Het is zo lekker, dat wil je gegarandeerd een keer komen proeven!

Tip van de chef
Salade met Nagelhout! Nagelhout is een typische Drentse specialiteit; de rundermuis die voor de Nagelhout wordt gebruikt wordt gepekeld en aan de lucht gedroogd. Daarna wordt het vlees in flinterdunne plakjes gesneden en op een bedje van gemengde salade op een bord gelegd. Wij serveren daar een huisgemaakte rozijnenchutney bij om het gerecht een zoetje te geven. Heerlijk!

Vleeschwaar_hotspot-0526 Vleeschwaar_hotspot-0545 Vleeschwaar_hotspot-0558 Vleeschwaar_hotspot-0542