Van admin

Le passage, Lelystad

Ons favoriete broodje: Triangel Filet American

Huiskamergevoel
Lunchroom Le passage is begonnen in 1996 en staat bekend om het huiskamergevoel; we streven ernaar om alle gasten net dat beetje extra aandacht te geven. Mensen zijn uit en wij vinden het belangrijk om ze dan ook echt dat gevoel te geven. Op zijn tijd een praatje, een kleurplaat voor de kinderen, wat water voor de hond: kleine dingentjes die gasten echt waarderen. We hebben heel veel vaste gasten, die echt al jaren komen, sommigen zelfs meerdere keren per dag. Maar zeker sinds de verbouwing, we hebben in december 2016 het pand naast ons erbij getrokken en flink verbouwd, merken we dat we ook steeds jonger publiek trekken. Dus zo kan de zaak zo maar vol zitten en staan er langs de kant rollators én kinderwagens.

Vleeschwaar_hotspot-0686

Triangel Filet American
De triangel filet American met eiersalade en spek heeft eerst een tijd op de specials-kaart gestaan, maar omdat het broodje zo positief werd ontvangen en er vraag naar bleef, staat hij nu op de vaste kaart. De triangel, een waldkornbroodje, komt bij de lokale bakker vandaan en wordt afgebakken op het moment van bestellen. De filet American halen we bij slager Borst, ook uit Lelystad. De eiersalade maken we zelf en het spek is uitgebakken, gerookt buikspek. Juist de combinatie van deze ingrediënten maakt dit broodje speciaal, kijk naar de foto: dan zie je toch wel waarom je daarvoor langs moet komen!

Tip van de Chef
Een echte aanrader, waarop we altijd super positieve reacties krijgen, is onze ciabatta met gegrilde kip, spek, rode uiensaus, oude kaas, tartaarsaus en rode uienringen (beide sausjes zijn huisgemaakt). Als onze gasten ons om advies vragen, raden wij deze altijd graag aan. Het is leuk dat men niet goed weet wat te verwachten van al die combinaties, maar vervolgens altijd verrast is en vaak terugkomt voor deze special.

Vleeschwaar_hotspot-0719 Vleeschwaar_hotspot-0721 Vleeschwaar_hotspot-0678 Vleeschwaar_hotspot-0682