Van admin

In Kannen en Kruiken

Ons favoriete broodje: Tosti Bacon avocado

Jenneke, de eigenaresse, heeft jarenlang met veel plezier een eigen vestiging van Bagels & Beans gedraaid. Maar de kriebels om een eigen concept op te zetten heeft ze 2,5 jaar geleden omgezet in In Kannen & Kruiken. De zaak voelt als thuiskomen, we letten altijd op details. Het interieur is op elkaar afgestemd en dat geldt ook voor de gerechten, de drankjes en de service die we bieden.

Tosti Bacon Avocado
Leuk dat jullie de tosti met avocado & bacon hebben uitgekozen. Sinds maart staat deze tosti op de kaart. We stellen de gerechtjes met zorg samen, vaak ook naar eigen smaak. De bacon die we hiervoor gebruiken komt van de Hanos, een groothandel waar we verder voornamelijk groentes bestellen. De tosti wordt gemaakt van een desembrood van Bakkerij de Gomer (uit Breda) en belegd met jonge kaas, verse avocado en bacon. Lekker lang onder de grill en dippen in de ketchup. Het zoutje van de bacon en het romige van de avocado gaan goed samen. Komen proeven dus!

Vleeschwaar_hotspot-0058
Vleeschwaartip van de chef
Elk half jaar (lente/zomer en herfst/winter) wisselt onze kaart. We hebben nu een vrij stabiele basis qua gerechtjes maar wisselen het beleg. Zo hebben we een keer een broodje gehad met gegrilde kip en chorizo. En een mannen-clubsandwich met pastrami en bacon. Vaak gaan we ook op zoek naar vleeswaren die je niet veel tegenkomt en nieuwe combinaties. Zo zijn we momenteel erg fan van de nieuwe mannen-clubsandwich: met gehakt in chilisaus, bacon, pickels en roomkaas!

Vleeschwaar_hotspot-0022 Vleeschwaar_hotspot-0140 Vleeschwaar_hotspot-0110 Vleeschwaar_hotspot-0011 Vleeschwaar_hotspot-0160