Varieer met Vleeschwaar en experimenteer met onze veelzijdige recepten. Van healthy of easy tot een waar culinair avontuur: er is voor ieder wat wils.

Vitello Tonnato

Van Smulweb

Vleeschwaar vitello tonnato fricandeau vleeswaren recept
De hemelse Vitello Tonnato van Smulweb is het perfecte voorgerecht voor bij een chique diner. Nóg fijner is dat je dit gerecht binnen tien minuten op tafel zet! Italiaanse Vitello Tonnato met fricandeau BereidingstijdBereiden: 10 minuten Boodschappenlijstvoor 4 personen 350 g gebraden kalfs- of varkensfricandeau (vleeswaren) 1 blikje tonijn op naturel olie 1 potje zure room 2 el mayonaise 1 tl ansjovispasta (of ansjovis heel fijn gemaakt) citroensap ... Read More

Wrap feest

Van Francesca Kookt

Vleeschwaar-vleeswaren-wraps-kipfilet-mango-avocado-Francesca-Kookt-2
Kinderen vinden het hartstikke leuk om wraps te maken én op te eten. Hierbij 5 verschillende variaties voor wraps met vleeswaren. Maak ze samen als hapje of verras je kind met een echte ‘Vleeschwaren wrap’ in de lunchbox. It’s a wrap Bereidingstijd30 minuten BoodschappenlijstVoor hapjes voor 6 personen 2 pakken wraps (volkoren voor de liefhebbers) half potje mayonaise sla komkommer ... Read More

Verleidelijke vitello tonato van fricandeau

Van Alain Caron

Vleeschwaar Recept Alain Caron Vitello tonato Fricandeau
Wist je dat fricandeau magerder én malser is dan dan rollade? Met hulp van onze favoriete Fransman Alain Caron, zet je dit verfijnde voorgerecht in een handomdraai op tafel. Zout & zuur Bereidingstijd20 minuten BoodschappenlijstVoor 4 personen 600 gram fricandeau 1 blikje tonijn 200 ml mayonaise Rasp van een halve citroen 20 gram kappertjes 4 ansjovis 1 rode ui Goede ... Read More