Fris, romig en snel klaar. Deze wrap is een klassieker die iedereen lust.
Bereidingstijd
15 minuten
Ingrediënten en benodigdheden (voor 2 wraps)
- 2 grote tortillawraps
- 4 plakjes ham (bijv. achterham of beenham)
- 4 eetlepels kruidenroomkaas (bijv. Boursin of huismerk)
- Een handje gemengde sla (rucola, veldsla, of ijsbergsla)
- Eventueel: plakjes komkommer of paprika voor extra crunch
Bereidingswijze
- Verwarm de wraps kort in een droge koekenpan of magnetron (ca. 10 seconden) zodat ze soepel worden.
- Smeer elke wrap royaal in met kruidenroomkaas.
- Leg 2 plakjes ham op elke wrap, gelijkmatig verdeeld.
- Verdeel de sla over de ham. Voeg eventueel wat plakjes komkommer of paprika toe voor extra bite.
- Rol de wraps strak op en snijd ze schuin doormidden voor een mooie presentatie.