Van Vleeschwaar

Fris, romig en snel klaar. Deze wrap is een klassieker die iedereen lust.

Bereidingstijd

15 minuten

Ingrediënten en benodigdheden (voor 2 wraps)

  • 2 grote tortillawraps
  • 4 plakjes ham (bijv. achterham of beenham)
  • 4 eetlepels kruidenroomkaas (bijv. Boursin of huismerk)
  • Een handje gemengde sla (rucola, veldsla, of ijsbergsla)
  • Eventueel: plakjes komkommer of paprika voor extra crunch

Bereidingswijze

  1. Verwarm de wraps kort in een droge koekenpan of magnetron (ca. 10 seconden) zodat ze soepel worden.
  2. Smeer elke wrap royaal in met kruidenroomkaas.
  3. Leg 2 plakjes ham op elke wrap, gelijkmatig verdeeld.
  4. Verdeel de sla over de ham. Voeg eventueel wat plakjes komkommer of paprika toe voor extra bite.
  5. Rol de wraps strak op en snijd ze schuin doormidden voor een mooie presentatie.