Fricandeau gestoofd in bier met kruidkoek en mosterd Van Vleeschwaar04 dec 2025 Bereidingstijd45 minuten Ingrediënten en benodigdheden 750 gr varkensfricandeau 40 gr boter 100 gr ui gesnipperd ... Lees meer
Japanse carpaccio met mieriksworteldressing Van Vleeschwaar04 dec 2025 Carpaccio in een Japans jasje, what?! Jazeker. En het is ook nog eens superlekker. Bereidingstijd30 ... Lees meer
Gevulde maïsbol met bakbacon Van Vleeschwaar04 dec 2025 Maak nu jouw ultieme lunch met deze maïsbol met bacon. Heerlijk! Bereidingstijd20 minuten Ingrediënten en ... Lees meer
Pasta di papa Van Vleeschwaar04 dec 2025 Basic macaroni om van te smullen. Wij hebben het ultieme basisrecept voor je samengesteld. Bereidingstijd15 ... Lees meer
Steak tartaar met truffelmayonaise Van Vleeschwaar26 nov 2025 Om steak tartaar te maken kun je in principe alle biefstukdelen gebruiken. Mijn voorkeur gaat ... Lees meer
Vitello Tonnato met olijven Van Vleeschwaar26 nov 2025 Vitello Tonnato, ofwel kalfsvlees met een tonijnmayonaise. Een verrassende combinatie van vlees en vis, bomvol ... Lees meer
Mediterrane salade met rauwe ham, mortadella en salami Van Vleeschwaar26 nov 2025 Deze Mediterrane salade met rauwe ham en mortadella brengt de zomer in huis! Is het ... Lees meer
Saltimbocca met pappardelle en Marsala Van Vleeschwaar26 nov 2025 Saltimbocca (Nederlands: ‘spring in de mond’) is een specialiteit uit de Italiaanse keuken. Het traditionele recept ... Lees meer
Kalfstartaar met crème fraîche en groene kruiden-pestodressing Van Vleeschwaar21 nov 2025 Deze kalfstartaar is heerlijk als voorgerecht bij een feestelijk diner, bijvoorbeeld met de kerstdagen. Een ... Lees meer
Luxe Broodje met Casselerrib & Mosterdmayo Van Vleeschwaar16 okt 2025 Rustiek brood, pittige mosterdmayo en een crunch van augurk. Simpel, stevig en precies wat je ... Lees meer