Varieer met Vleeschwaar en experimenteer met onze veelzijdige recepten. Van healthy of easy tot een waar culinair avontuur: er is voor ieder wat wils.

Pasta met knolselderij en pastrami of gekookte ham

Van Francesca Kookt

Vleeschwaar vleeswaren recept pasta met knolselderij en gekookte ham
“Niets is zo bevredigend als het eten van pasta.” Een uitspraak van Antonio Carluccio, één van de grootmeesters van de Italiaanse keuken. Wij zijn het daar uiteraard mee eens. Helemaal als je een lekkere pasta maakt met pastrami of gekookte ham, net zoals Francesca van Francesca Kookt. Pasta à la Antonio Carluccio BereidingstijdBereiden: 30 minuten BoodschappenlijstVoor 4 personen 1 knolselderij 1 ui ... Read More

Pastrami op de gril met aardappelpuree, gekonfijte ui, spruitjes en zuurkool met portsaus

Van Alain Caron

Vleeschwaar recept Alain Caron chef Pastrami grill aardappelpuree gekonfijte ui spruitjes zuurkool portsaus
Pastrami, zuurkool en een portsaus. Daar zeg je vast geen nee tegen. Ga op chique met dit lekkere recept van chef Alain Caron. Gezond feestje op je bord BereidingstijdBereiden: 30 minuten Boodschappenlijstvoor 4 personen 4 dikke plakken pastrami van circa 1/2 centimeter 200 gram aardappels 2 eetlepels boter 100 gram zuurkool 4 spruitjes 1 deciliter port 1 deciliter kalfsjus 4 ... Read More